Подов конвектор Cecotec Ready Warm 6500 Turbo Convection

99,00 лв.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ ЗА ОТОПЛЕНИЕ БЪРЗО И БЕЗОПАСНО.

Перфектна температура във всяка стая. Максималната му мощност от 2000 W ще ви позволи да се насладите на топла и комфортна среда. Керамичните нагреватели Cecotec се характеризират със своята безопасност при всякакви обстоятелства. Те имат система Overprotect, подготвена да изключи устройството в случай на прегряване. Благодарение на тази система ще се избегнат повреди както в самия керамичен нагревател, така и в помещението, в което се използва.3 режима НА РАБОТА С РЕГУЛИРАН ТЕРМОСТАТ

Изберете желаното ниво на температура. Конвектора има термостат, регулируем с 3 режима на работа (еко, нормален и турбо), за да може да адаптира интензивността към вашите нужди. Благодарение на еко режима можете да се наслаждавате на мощност до 750W, минимизирайки консумацията на енергия. С нормалния режим бързо ще отоплявате помещение през деня, с максимална мощност до 1250 W. А с турбо режим ще имате максимална мощност 2000 W.
Мощен конвекционен нагревател 2000 W
Регулируем термостат с 3 нива на мощност за оптимизиране на консумацията на енергия: Еко режим 750 W, среден 1250 W и максимален 2000 W
Няколко нива на мощност, напълно регулируеми според нуждите на всеки потребител.
TurboFan режим, който произвежда по-голям поток на отопление в турбо режим и помага за отоплението на помещенията бързо и ефективно.
FlashWarm технология, предназначена за бързо и ефективно отопление на помещения до 20 м².
Overprotect System срещу прегряване и AutoOff система, която автоматично изключва нагревателя в случай на прегряване, избягвайки повреда на нагревателя и в помещението.
Технологията OnlySilence, насладете се на приятна среда с максимална тишина и комфорт.
EasyGo система за лесен транспорт. Само 2,8 кг и включва ергономична дръжка, за да я придвижите лесно според вашите нужди.
Подходящ за всички видове ситуации, този конвектор разчита на VerticalDesign, който предлага голяма стабилност, лекота, намален размер и добра оперативност.
Индикатор за захранване.
Система за сигурност: предпазна мрежа, която предотвратява достъпа до конвекционния нагревател вътре.

Гаранция: 24 месеца

Cecotec
05315

Техническо описание

Гаранционен срок
24 месеца
Мощност
1501- 2000 W
Вид конвектор
Подови

Моля изберете град: