Отоплител за баня Cecotec Ready Warm 9200 Smart Towel Black

399,00 лв.

Масления електрически отоплител за баня с голяма мощност от 750 W, способен бързо да загрее вашите кърпи и да увеличи температурата в банята.

Неговият LED екран показва текущата температура на помещението и благодарение на него можете да избирате други функции на нагревателя, като температурата и неговите режими.

Има седмичен програматор, благодарение на който можете да зададете дните от седмицата, както и желания времеви интервал за автоматично включване на отоплителя

Разполага с 3 режима на работа за адаптиране към нуждите на всеки момент, комфортен режим, еко режим и режим отворен прозорец.

Неговият сензорен контролен панел улеснява управлението на отоплителя, както и го прави по-привлекателен и повишава комфорта му по време на конфигурирането на операцията.

Идеална употреба за бани благодарение на своя IP24, тоест устойчивост на средни прахови петна и водни струи, които могат да се пръснат върху него.

Изборът на температура, в зависимост от работния режим, между диапазон от приблизително 10º до 35º, позволява максимален и персонализиран комфорт във вашата баня.

Има 2 системи за сигурност, защита срещу прегряване (предпазва банята и дома ви) и система против замръзване (предпазва държача за кърпи при много ниски температури близо до 0º).

Размери: 12 кг x 107 см x 50 см x 6 см (тегло x дължина x ширина x височина)

Гаранция: 24 месеца

Cecotec
5396

Техническо описание

Гаранционен срок
24 месеца

Моля изберете град: