Пречиствател за въздух Cecotec TotalPure 2500

399,00 лв.

Страхотен CADR (коефициент за Доставка на чист въздух), способен да филтрира и почиства 200 м3 / на час  въздух в стаята.

Неговите 3 процеса на филтриране през предфилтъра, филтъра с активен въглен и високоефективния филтър минимизират количеството токсични или вредни частици, присъстващи във въздуха.

Неговият Wi-Fi контрол чрез смартфон позволява настройка на различни конфигурации на пречиствателя и проверка на измерените данни.

Голямата му площ на покритие от 65 м3 превръща този пречиствател в идеалното средство за елиминиране на вредните частици, съдържащи се във въздуха, и за почистване на въздуха на стаите ви.

Пречиствателят разполага с 2,5 PM сензор и сензор за концентрация на замърсяващи частици, които са вредни за хората, особено тези, които идват от индустриални емисии.

Използвайки информацията, получена чрез този сензор, пречиствателят показва качеството на въздуха в 4-цветна скала, като синьото е по-високо качество, а червеното по-ниско.

Неговият LED дисплей показва много данни в реално време, което позволява да се наблюдава как концентрацията на вредни частици във въздуха, който дишате, намалява.

Сензорният контролен панел, разположен в горната му част, позволява ръчно задаване на различни работни функции.

Четирите настройки на скоростта на този пречиствател (Eco, Low, Medium и High) позволяват да се адаптират според изискванията на всяка ситуация.

Пречиствателят разполага с таймер и може да бъде настроен за 1, 4 или 8 часа, за да го адаптира към изискванията на всяко домакинство.

Режимът на заспиване позволява пречистване на въздуха, докато скоростта и dB са намалени до минимум, поради което може да работи по време на почивка.

Автоматичният режим адаптира въздуха на пречиствателя според качеството на въздуха във всеки конкретен момент и следователно според нуждата от пречистване на въздуха.

Той има вграден термометър за измерване на температурата в реално време, което се показва на дисплея.

Той също има хигрометър, за да покаже влажността на околната среда на дисплея.

Когато филтърът е пълен с предварително филтрирани вредни и токсични частици, иконата „нулиране на филтъра“ ще светне, което означава, че трябва да бъде заменен.

Неговият DC двигател увеличава максимално ефективността по време на процеса на пречистване и позволява по-добър контрол върху скоростите и режимите.

20 W са достатъчни, за да осигурят правилна работа на пречиствател и ниска консумация на енергия.

Пречиствателят излъчва само 54 dB, поради което работният му звук е нисък, дори повече, когато е зададен режим на заспиване.

Пречиствателят е снабден и с детска предпазна ключалка, която им предпазва от злоупотреба с устройството и от промяна на предишни настройки.

Елегантният му дизайн идеално подхожда на всеки тип стая у дома.

Тегло х дължина х ширина х височина: 5,5 кг х 34,5 см х 17,2 см х 53,6 см

Гаранция: 24 месеца

Cecotec
5620

Техническо описание

Гаранционен срок
24 месеца

Моля изберете град: