Тример Bamba Precision Care Twistgroom

79,00 лв.

Тример за премахване на всички косми, от лицето до тялото, благодарение на различните си глави и приставки.
Той включва глава за бръснене с 3 ножа, глава за подстригване на носа и ушите, глава за бръснене на тялото, ръководство за регулиране на височината на рязане и самобръсначка за тяло със защита за чувствителни места.
PrecisionCare TwistGroom е водоустойчив. Той е проектиран с IPX5 за по-лесно почистване на устройството под течаща вода.
PrecisionCare TwistGroom включва 500mAh литиева батерия, която позволява 90 минути непрекъсната работа само с едно 120-минутно зареждане.
Включва въртяща се тримерна глава, която се адаптира към всички контури на лицето, което води до ефективно бръснене.
Той разполага с LED индикатор за работа и зареждане, за да знаете лесно кога Вашият PrecisionCare TwistGroom е готов за употреба.
Стоманени остриета с дълготрайна острота и силно устойчиви.
PrecisionCare TwistGroom е проектиран с ергономичен и удобен захват за ръце, предлагащ лесна и удобна употреба във всяка част на тялото ви.
Включени са различни приспособления за премахване на космите от главата до петите: въртяща се глава с 3 пръстена, 0,5 мм прецизен тример, гребен, който може да се регулира от 1 мм до 10 мм, самобръсначка за тяло със силиконова защита и тример за уши и нос ,
Може да се използва безжично за по-лесна и удобна употреба, като се избягва заплитането на кабелите и се предлага свобода на движение.

Гаранция: 24 месеца

Cecotec
04221

Техническо описание

Гаранционен срок
24 месеца

Моля изберете град: